Ultra-maratonistul clujean Vlad Pop va urca pe muntele Kilimanjaro. Află care este cauză nobilă pentru care luptă

0

Vlad Pop, originar din județul Cluj, intenționează să urce pe cel mai înalt munte din Africa, Kilimanjaro, care are 5.895 de metri. Sportivul a acceptat această provocare pentru o cauză nobilă și anume strângerea de bani pentru copiii bolnavi de cancer.

”Pe 2 septembrie 2022, voi urca pe Kilimanjaro (5.895 m), cel mai înalt munte al Africii – tot pentru copiii Magic(i) fac asta, pentru a putea continua să oferim cele 200 de Burse Educaționale MagicEDU și anul următor.

Dacă doresti să întinzi o mână de ajutor, poti dona pe Galantom: https://galantom.ro/fundraising_pages/view?id=26731… sau poți trimite un SMS, la 8844, cu mesajul BURSA (2 euro/lună – donație recurentă, ce poate fi oprită oricând)

În rețeaua magică a binelui, nici un gest de implicare nu e prea mic. Magia e în puterea lui Împreună. Asociația Magic”, a transmis Vlad Pop printr-o postare pe Facebook.

Ultra-maratonistul a început deja pregătirea fizică pentru această provocare, dar a schimbat modalitatea de antrenament. Dacă în trecut se concentra mai mult pe antrenamente de tip alergare și rezistență, specific ultra-maratonului, acum se pregătește pentru condițiile vitrege de pe muntele Kilimanjaro cu exerciții specifice alpinismului.