Emil Boc: Turnul Pompierilor va putea fi vizitat și noaptea – Intrarea este liberă

0

Primarul orașului Cluj Napoca, Emil Boc, a anunțat faptu că Turnul Pompierilor, deschis anul acesta după renovare, va putea fi vizitat și noapte. Peste 36.000 de oameni au trecut pragul acestui obiectiv, care a devenit un punct de belvedere în oraș.

Anunțul a fost făcut de primarul Emil Boc. Acesta a precizat că Turnul Pompierilor va fi deschis și după lăsarea întunericului de joi, 5 octombrie, iar intrarea este gratuită.

Turnul Pompierilor, situat pe strada Tipografiei, nr. 7, va putea fi astfel vizitat de luni până duminică în intervalul 10:00-20:00, iar joia, programul este și mai lung, în intervalul 10:00-22:00.

„Felicit inițiativa cetățenilor și a colegilor mei din primărie care au propus prelungirea programului de vizitare a Turnului Pompierilor”, a transmis primarul pe pagina de Facebook. Obiectivul cultural recent modernizat cu fonduri europene a fost deschis publicului larg în 20 martie 2023. În perioada 20 martie – 2 octombrie 2023, Turnul Pompierilor din Cluj-Napoca a avut un număr de peste 36.000 de vizitatori.

banner