Un nou posibil transfer la CFR Cluj, după ce Adrian Mutu a preluat echipa

0

Adrian Mutu a preluat recent funcția de antrenor la CFR Cluj și deja își exprimă interesul pentru aducerea unui jucător din Italia. „Briliantul” își îndreaptă atenția către Cătălin Vulturar (19 de ani), talentatul mijlocaș al echipei Lecce U19 și membru al naționalei U21 a României, unde a adunat cinci prezențe, un gol și un assist. În prezent, Vulturar a jucat în 21 de meciuri în actuala stagiune pentru Lecce, marcând de două ori și oferind 4 assist-uri.

Ultima apariție a jucătorului în echipa națională U21 a avut loc pe 9 decembrie 2023, într-un meci în care România a fost învinsă de Albania cu scorul de 2-3. Contractul lui Vulturar cu Lecce este valabil până în vara anului 2025, iar CFR Cluj are posibilitatea de a-l împrumuta pe termen scurt sau de a efectua un transfer definitiv. Cota de piață a fotbalistului este evaluată la 400.000 de euro, conform datelor de pe Transfermarkt.

Pe poziția de mijlocaș central, CFR Cluj dispune în prezent de jucători precum Durel Avounou (26 de ani), Robert Filip (21 de ani) și Alin Fică (21 de ani). Mutu pare determinat să-și consolideze echipa prin aducerea unui tânăr talentat în această zonă a terenului.

banner