Un Revelion altfel, în Delta Dunării

0

Din surse estice, aflăm că urmează să intrăm într-un an de apă, așa că hai să ne pregătim cum se cuvine: bucură-te de o experință unică de Anul Nou, în Delta Dunării. Pregătește-te de ultima propunere de călătorie de anul acesta: începe România via Wens!

Numărătoarea inversă a început … Anul Nou, Revelionul sau „trezire”, cum îl numesc francezii – cu sensul de ospăţ la miezul nopții, semnifică momentul în care timpul se reînnoieşte: anul vechi se îngroapă, iar anul nou se naşte. Este vorba despre un nou început.

Anul acesta, WENS vă propune un altfel de Revelion, într-un loc diferit de binecunoscuta cabană de la munte: un Revelion în Delta Dunării.

Îți propunem un sejur la Lebăda Resort, pentru o evadare autentică în inima Deltei Dunării, pe o insulă privată. Aici descoperi combinația perfectă dintre relaxarea în Delta sălbatică și facilitățile elegante ale unui hotel de cinci stele. Delta Dunării este una dintre cele mai populare destinații turistice din România – desemnată sit natural în patrimoniul mondial UNESCO, din 1991.

În cadrul resortului, există 3 tipuri de restaurant, atât pentru cei care doresc un specific tradițional, cât și pentru cei ce preferă un meniu modern-internațional dar și primul restaurant cu specific libanez din Delta Dunării. În ceea ce privește meniul, va fi unul special, ce va cuprinde, bineînțeles, specialități din pește.

Te ajutăm să îți găsești liniștea și să te relaxezi cu o zi la Spa, pentru a începe anul așa cum se cuvine. Lebăda Resort dispune de piscină interioară, saună umedă și uscată cât și sală de fitness. De asemenea, îți poți rezerva un loc și la masaj, pentru ca experința ta să fie una completă, pentru că meriți să te simți bine !

Echipa care realizează România via Wens îți urează toate cele bune în noul an și te invită să descoperi locuri deosebite de la noi și în 2022, pentru că frumuseațea lor NU este doar în ochii privitorului. Descoperă România via Wens!

 

banner