USAMV Cluj-Napoca organizează a doua ediție a Vinea Apoldia Maior Fest – Paula Seling va susține un concert de excepție

0

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj- Napoca va organiza, în 30 septembrie 2023, la Apoldu de Sus (jud. Sibiu), a doua ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, un eveniment care va reuni muzica de calitate cu vinurile albe savuroase și mâncare delicioasă preparată cu ingrediente provenite din fermele și stațiunile universității.

USAMV Cluj-Napoca produce vinuri din 2020, la podgoria proprie, situată la circa doi km de Apoldu de Sus, și până în prezent are în portofoliu 14 etichete: Sauvignon Blanc, Traminer Roz, Pinot Gris sec / demidulce, Riesling Italian, Muscat Ottonel, Eruditus, Docentus, Secas, Semper, Amlas, Laureatus, Madrigal și Orange Optimus.

Aceste vinuri albe sunt apreciate datorită prospețimii, fructuozității, fineții și a bogăției de arome, potențate de o aciditate mai ridicată. ”Suntem încântați să anunțăm organizarea acestui festival unic în zona Apoldului de Sus, unde ne dorim să sărbătorim recolta bogată a toamnei în podgoria noastră, Vinea Apoldia Maior. Ne vom bucura de savoarea vinurilor și a bucatelor provenite de la fermele și stațiunile universității, de fotografii, plimbări prin vie și muzică de calitate.

Avem și studenți talentați, care ne vor oferi recitaluri de muzică populară, muzică ușoară și rock pregresiv, iar Ansamblul Tradiții Someșul Napoca, al universității, ne va încânta printr-un program pregătit special. Punctul culminant va fi seara, când iubitorii de muzică se vor bucura de un concert spectaculos, susținut de Paula Seling. Vă așteptăm cu drag alături de noi la Vinea Apoldia Maior Fest!”, este mesajul rectorului USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Cornel Cătoi.

Festivalul își va deschide porțile la ora 12.00, iar concertul Paulei Seling va avea loc de la ora 21.00.

Biletele vor putea fi achiziționate direct la locație, în ziua evenimentului, iar prețul acestora este de 150 lei. Participanții vor avea garantate în acest preț accesul la eveniment și la toate concertele oferite, precum și consumația pe durata întregii zile – mâncare, vinuri și alte băuturi (apă, suc, cafea).

Locație: Podgoria Vinea Apoldia Maior, Apoldu

banner