USAMV Talks: Cum decurge internaționalizarea universității clujene

0

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj este cea mai performantă instituție de învățământ superior cu profil agronomic din România. Această poziție rezultă în urma agregării rankingurilor internaționale. De aceea, USAMV este cea mai bine plasată instituție de profil pentru a consolida procesul de internaționalizare care a început în urmă cu câțiva ani, în cadrul Facultății de Medicină Veterinară.

Tocmai procesul de internaționalizare este tema primei ediții a emisiunii USAMV Talks, al cărei invitat este rectorul Cornel Cătoi. El afirmă că liniile de studiu în engleză și franceză, care funcționează foarte bine în cadrul Facultății de Medicină Veterinară, ar putea fi extinse și în cadrul altor facultăți.

Ce spune profesorul Cornel Cătoi despre posibilitatea deschiderii altor linii de studiu în limbi de circulație internațională și dacă USAMV ar putea să își deschidă extensii universitare în străinătate, aflați din USAMV Talks, emisiune moderată de Claudiu Pădurean.


banner