Valentin Claudiu Cuibus: Clujul are nevoie de o alternanță la putere

0

PSD l-a desemnat drept candidat pentru postul de primar al Clujului pe profesorul Valentin Claudiu Cuibus. Este un candidat atipic; a fost prefect de Cluj, subprefect, inspector școlar general, director al Palatului Copiilor și consilier județean. Este un candidat atipic din două motive: propune o viziune de stânga asupra unui oraș care a votat constant cu Dreapta din 2004, precum și prin prisma faptului că, până acum, Valentin Claudiu Cuibus și-a construit cariera la nivel județean, nu local.

Un alt motiv, suplimentar, pentru care este atipic modul în care își face campanie Valentin Claudiu Cuibus este faptul că a evitat o strategie a conflictului, ci a preferat o strategie a viziunii alternative. El spune că este adevărat că, în ultimii ani, în Cluj s=au făcut multe lucruri bune, dar, pentru oraș, se poate și mai bine.

Cum anume intenționează Valentin Claudiu Cuibus să rezolve problema locuirii, problema traficului rutier sau problema educației în vreme de pandemie, aflați din emisiunea moderată de Claudiu Pădurean.