VIDEO A fost isterie de Black Friday la Cluj, pentru shaorma gratis

0
foto: Știri de Cluj

Un restaurant fast-food din Cluj-Napoca a lansat o ofertă de Black Friday pentru care sute de clujeni au așteptat, vineri, 10 noiembrie, la coadă și au ocupat un trotuar din centru. Mai exact, au fost puse la bătaie 2.500 de shorme gratuite la restaurantul Rosa din Sora Shopping Center.

Doritorii au trebuit să se înscrie prealabil pe site-ul Rosa și apoi să se prezinte pentru a fi serviți. Din informațiile oferite de șaormerie, peste 6.000 de oameni s-au înscris online, iar oferta a fost valabilă de la ora 14:00 la 17:00.

Astfel, în special tinerii care au ieșit de la școlile din centru s-au pus la coadă vineri după-masa și au ocupat o bună bucată din trotuarul de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Înainte de ora 14:00, când începea oferta, coada era deja de peste o sută de metri lungime, de la intrare în local până la Liceul Unitarian „János Zsigmond”.

Ultimul produs a fost servit la ora 17:00, iar angajații Rosa au făcut eforturi supraomenești pentru a pregăti cele 2.500 de shaorme în trei ore.

Oferta de Black Friday a fost anunțată de către local pe Facebook, cu cinci zile înainte.

VEZI ȘI:

ANM: Cum va fi vremea în minivacanţa de Sf. Andrei și 1 Decembrie

Patru motive să mergi la SoNoRo de anul acesta

A fost stabilită data celei de-a zecea ediții ELECTRIC CASTLE – Află când

 

banner