Women Rally 2024- Vezi ce echipe au câștigat

0

Capitala României a găzduit cea de-a 2-a etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul PPC blue, clasa de mașini electrice powered by George, inovaṭie BCR. Printre invitații speciali și ambasadorii evenimentului se numără și Elisabeta Lipa, Romanița Iovan sau Laura Badea. 

La startul competiṭiei dedicată doamnelor și domnișoarelor s-au aliniat 50 de participante din 13 județe ale țării, dornice de a îmbina performanṭa sportivă cu momente de relaxare și socializare, toate acestea fiind posibile datorită conceptului unic care guvernează evenimentele Women Rally.

Fondurile obṭinute în cadrul licitaṭiei produselor oferite de către partenerii evenimentului au
fost direcṭionate, şi în acest an, către editarea şi tipărirea de exemplare din Revista Născut pentru Sport – unica publicație din România de educație și cultură sportivă pentru copii.

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2024 este susținut de către Bosch Car Service.

“Sunt deosebit de recunoscătoare fetelor dragi si minunate care formează, an de an, comunitatea Women Rally, comunitate care are deja 6 ani de existență. Sunt plăcut impresionată de mesajele lor de apreciere. Le îmbrățisez pe fiecare în parte! Sper să ne revedem în număr cât mai mare la etapa de la Cluj, pe 13-14 septembrie. Foarte recunoscătoare sunt și partenerilor și sponsorilor, fără de care acest proiect ar fi doar un proiect-vis, nu o frumoasă realitate” a declarat Laura Savu, fondator şi organizator Women Rally.

CLASAMENT GENERAL

  • Locul 1 – Alina Dumitru (Mini Cooper)
  • Locul 2 – Roxana Armeana (Suzuki Swift)
  • Locul 3 – Mara Iosif (Mercedes Benz C300)

CLASA 1:

  • Locul 1 – Roxana Armeana (Suzuki Swift)
  • Locul 2 – Georgeta Turean (Renault Twingo)
  • Locul 3 – Mădălina Vasiloiu (Citroen DS 3)

Clasamentul îl puteți găsi aici.

Vezi și:

O vară de filme: Caravana TIFF Unlimited pleacă prin țară la Breb, Târgu Lăpuș, Zabola și Mediaș

Concept inedit la Cluj-Napoca-concert de orgă în aer liber

banner