Zboruri directe spre destinații de vis reluate de pe Aeroportul Cluj

0

Clujenii au acum șansa de a-și petrece vara în destinații însorite și exotice, datorită noilor zboruri directe oferite de Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Vara aceasta, bucurați-vă de soare și de mare în unele dintre cele mai frumoase locuri din Europa!

Partenerul nostru Wizz Air a reluat zborurile directe spre următoarele destinații de vis:

Corfu – Descoperă frumusețea insulei grecești, renumită pentru plajele sale cu ape cristaline și peisajele spectaculoase.

Bari – Explorează farmecul orașului italian din sud, cu arhitectura sa impresionantă și deliciile culinare tradiționale.

Creta-Chania – Cea mai mare insulă grecească te așteaptă cu plaje paradisiace, sate pitorești și o bogată istorie culturală.

Alicante – Bucură-te de soarele spaniol pe Coasta Blanca, cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin și viața de noapte vibrantă.

Palma de Mallorca – Însorita insulă spaniolă te încântă cu peisaje variate, de la munți pitorești la plaje uimitoare și o atmosferă relaxantă.

Catania-Sicilia – Experimentează cultura siciliană autentică, cu peisaje spectaculoase, orașe istorice și deliciile gastronomice locale.

Zakynthos – O destinație grecească de vis, cu plaje renumite precum Navagio, ape turcoaz și o atmosferă relaxantă.

Nu rata ocazia de a-ți petrece vara într-una dintre aceste locații extraordinare. Asigură-te că îți rezervi biletul din timp și pregătește-te pentru o vacanță de neuitat!

Pentru a-ți rezerva locul în avion și a afla mai multe detalii, accesează site-ul Wizz Air: https://wizzair.com/ro-ro.

Bucură-te de soare și de mare, și fă-ți vara mai frumoasă cu noile zboruri directe de la Cluj!

banner