Zilele Clujului se apropie cu pași repezi: vezi programul evenimentelor

0

Mai sunt câteva zile până la debutul Zilelor Clujului 2023. Anul acesta, festivalul dedicat orașului se desfășoară în perioada 18-21 mai. Timp de 4 zile, vor fi peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș. Zilele Clujului încep joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe inegalabilul Florin Piersic și, ulterior, pe actorii Teatrului Național în spectacolul-concert scris de Ada Milea după „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale. 

VEZI PROGRAMUL ÎNTREG AICI!

Vineri, 19 mai, vor concerta Andra, Carla’s Dreams și Compact. La 21:45, în Piața Unirii va avea loc un spectacol unic de drone și videomapping, creat special pentru această ediție a Zilelor Clujului – un moment impresionant și memorabil cu siguranță.

În Parcul Central ne așteaptă zona de gastronomie alături de un eveniment special, Festivalul de vin. Tot în parc se vor desfășura zeci de activități pentru întreaga familie, în Piața Muzeului vor avea loc concerte, iar strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică – atât de apreciate de copii și nu numai. De asemenea, în mai multe locații din oraș va avea loc festivalul multiculturalității. 

Sâmbătă are loc Parada Zilelor Clujului, la ora 16:00, pe strada Napoca și Bd. Eroilor, după care clujenii și turiștii sunt invitați la seara de muzică clasică, de la ora 19:00. Pe strada Napoca va avea loc un eveniment simbolic, devenit deja tradiție, Midnight Snack. Activitățile din Parcul Central continuă sâmbătă, la fel și concertele din Piața Muzeului. În Baza Sportivă Gheorgheni vor avea loc ateliere științifice și multe alte activități.

Regal folcloric

Duminică are loc îndrăgitul Regal Folcloric. Atelierele științifice se mută în Baza sportivă „La Terenuri”, continuă activitățile la Centrul de Tineret și la Turnul Pompierilor, iar zona de gastronomie și Festivalul de vin din Parcul Central continuă până la orele 23:00. 

Informații și noutăți se publică zilnic pe canalele social media ale Zilelor Clujului și Primăriei Cluj-Napoca. Programul complet, pe zileleclujului.ro.

Eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca cu sprijinul partenerilor:

PARTENERI OFICIALI: Terapia – O companie Sun Pharma, Iulius Mall Cluj-Napoca, Arobs 

PARTENERI PRINCIPALI: Ursus, BCR, Vodafone, Betfair Romania Development, Emerson

PARTENERI: Moldovan Carmangerie, Coca-Cola, Alexandrion, Coral Impex, msg systems, Liberty Residential, Autoworld, Avangarde

 

 

banner