A fost semnat contractul pentru Park&Ride-ul de la Aeroportul Cluj – Află valoarea și când este gata

0

A fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Park & Ride-ul de la Aeroport. Acesta trebuie să fie gata în 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Câștigătorul licitației și cel care va executa lucrările la parkingul care va avea 863 de locuri este TCI Contractor General SA.

„Am semnat astăzi contractul pentru execuția lucrărilor la „Park & Ride”. Valoarea contractului este de peste 12 milioane euro, iar durata de execuție este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor”, a anunțat primarul Clujului, Emil Boc.

În incinta amenajată au fost prevăzute 863 de locuri de parcare, din care:

  • 37 de locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati;
  • 30 de locuri de parcare pentru autovehicule electrice și hibride;
  • 788 locuri de parcare pentru autovehicule;
  • 8 peroane pentru autobuze.

De asemenea, se va amenaja accesul din drumul național și o platformă pentru zona de parcare. Pentru mijloacele de transport se amenajează stații echipate cu dotările și infrastructura necesară desfășurării activităților specifice.

Va fi amenajat și un terminal tip autogară, care va cuprinde Corp C1 – clădire terminal și copertinã, Corp C2 – copertină autocare și piațetă publică. Accesul se asigură din strada Traian Vuia către platfoma pentru staționare și către zona de autogară.

 

banner