A început cea de-a 11-a ediție a evenimentului Cluj Innovation Days

0

Cea de-a 11-a ediție a evenimentului Cluj Innovation Days a început miercuri, 24 mai 2023. Evenimentul este organizat de către Cluj IT Cluster și are loc anual. Acesta încurajează inovarea și antreprenoriatul, respectiv facilitează crearea de colaborări între industrii și sectoare pentru apariția unor noi modele de afaceri cu impact social.

Prima zi a evenimentului a debutat la Campusul Băncii Transilvania, printr-un workshop care abordează tema dezvoltării produselor. În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia să afle informații valoroase, legate de strategiile care asigură dezvoltarea unui produs de succes.

În cadrul acestui workshop, accentul a fost pus pe importanța existenței unui management de proiect eficient în dezvoltarea unui produs, respectiv capacitatea produsului de a răspunde nevoilor consumatorilor fără a provoca alte inconveniente colaterale, care să le aducă alte probleme acestora.

„O inovație care rezolvă o problemă, dar face să apară o nouă problemă în piață, nu e o inovație, cel puțin nu una inteligentă. Inovația înseamnă să găsim soluții care să rezolve problemele fără existența vreunui compromis”, spune președintele clusterului, Stelian Brad.

Articol redactat de Laura Vancea

VEZI ȘI:

UMF Cluj Technology Transfer Days: Participanții pot lua parte la prezentările cercetătorilor și la sesiunile de Q&A

Clujul, pe locul al doilea în topul câștigului salarial mediu, în România

Delgaz Grid a dezvoltat o platformă online dedicată viitorilor prosumatori

banner