A mai rămas o zi până la începerea Zilelor Clujului – Află programul zilei de joi

0

Pe data de 30 mai, Piața Unirii din Cluj-Napoca va deveni centrul unei aventuri multisenzoriale, găzduind evenimente spectaculoase și concerte ale unor artiști de renume. De la ora 21:45, clujenii sunt invitați să experimenteze o producție impresionantă de lasere, proiecții video și drone, promițând o seară de neuitat.

Festivitățile de joi vor începe cu animații stradale și o serie de concerte atractive. Iuliana Beregoi va deschide seria de spectacole la ora 19:30, urmată de legendara trupă Cargo la ora 20:30. Seara va culmina cu recitalul Irinei Rimes, programat pentru ora 22:00.

Parcul Central va fi gazda unui Festival de Vin, zone de concerte și multe alte activități pentru întreaga familie. De asemenea, va avea loc Târgul Meșterilor Populari, Tabăra Nomadă și diverse ateliere interactive. Începând cu ora 18:00, publicul va putea asculta Orchestra Mediciniștilor MedStrings și Corul UMF.

Pe strada Mihail Kogălniceanu se va desfășura Festivalul Gastronomic Internațional și Târgul Organizațiilor de Tineret, între orele 14:00 și 23:00. De la ora 18:00, scena va fi animată de concerte ale Școlii de Muzică Music Hub, Rock Academy, Seherezada și trupa Rebel Yell (Billy Idol Tribute Band).

Piața Muzeului va fi locul unor concerte vibrante, în timp ce strada Potaissa va găzdui evenimente de înscenare istorică. Malurile Someșului și plaja urbană oferă un cadru relaxant pentru toți vizitatorii.

În Parcul Central, Promenada Cărților va încânta iubitorii de lectură, iar copiii se vor putea bucura de ateliere de desen și pictură, jocuri de societate și activități creative. Lacul Chios va găzdui sesiuni gratuite de caiac, oferite de Asociația Caiac SMile.

Cinematografele Mărăști și Arta vor prezenta proiecții de scurtmetraje începând cu ora 18:00. La Turnul Pompierilor, între orele 10:00 și 20:00, va fi deschisă o expoziție de echipamente de intervenție folosite de pompieri în trecut.

Începând cu ora 11:00, vor avea loc tururi ghidate în limba engleză, iar de la ora 13:00, turul „Pe urmele pașilor lui Avram Iancu”. Biblioteca Centrală Universitară va organiza tururi ghidate la orele 11:00, 13:00 și 15:00.

Această zi promite o gamă variată de activități și evenimente, aducând împreună muzica, arta, tradițiile și bucuria de a descoperi orașul într-o atmosferă vibrantă și festivă. Nu ratați ocazia de a participa la această sărbătoare multisenzorială în inima Clujului!

banner