Abonamente Under 21 și scenă dedicată iubitorilor de muzică trap, la Electric Castle

0

Organizatorii Electric Castle au anunțat că în acest an, la festival va exista o scenă dedicată acestui gen muzical. O altă noutate este reprezentată de existența biletelor Under 21 pentru cei mai tineri fani ai festivalului. Trap-ul este unul dintre cele mai spectaculoase genuri muzicale apărute în țara noastră în ultimii ani. 

Drip Factory este scena de la Electric Castle, dedicată trap-ului. Nume precum Nane, Azteca, Amuly, Killa Fonic sau Bruja vor concerta pentru fanii festivalului. Pe lângă aceștia, urmează să fie anunțați și alți artiști.

Pentru liceeni sau studenți, organizatorii Electric Castle au pregătit abonamentul Under 21. Oferta specială se adresează liceenilor și studenților cu vârsta până în 21 de ani. Pentru acest abonament prețul este de 99 de euro+ taxe.

Biletul Under 21 poate fi achiziționat de pe www.electiccastle.ro și va fi disponibil până la data de 1 iulie. De asemenea, și la ediția din acest an, organizatorii festivalului oferă acces gratuit copiilor de până în 12 ani, cu condiția de a fi însoțit de un adult. Aceeași gratuitate este oferită și persoanelor cu dizabilități.

În acest an, Electric Castle este organizat în perioada 13-17 iulie 2022 în Bonțida, pe domeniile Castelului Banffy.

VEZI ȘI

Inspectorul școlar general: Nu puneți presiune excesivă pe copiii de a VIII-a, pentru că au alocat un număr suficient de locuri

Leon Muntean: USAMV își manifestă solidaritatea concretă cu refugiații din Ucraina

banner