Accident cu zece persoane în Feleacu, pe drumul dintre Cluj-Napoca și Turda – Trafic oprit în zonă

0

Accident între un microbuz cu zece persoane și un autoturism, la Feleacu, pe drumul dintre Cluj-Napoca și Turda. Din primele date, nu sunt victime în rândul pasagerilor din microbuz, dar șoferul autoturismului este încarcerat. Trafic oprit în zonă.

“Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momentele a un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Feleacu.
La fața locului intervin 3 autospeciale cu modul de descarcerare, șase echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat.

Pompieri au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului, în stare de conștiență și cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism.
Totodată, 15 persoane din microbuz sunt consultante în aceste momente de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări acestea prezintă afecțiuni ușoare.”, au transmis reprezentanții ISU.

UPDATE

Toate victimele implicate în accident sunt conștiente. 4 dintre acestea au fost deja evacuate la spital. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou.

UPDATE 12.26: 16 persoane, dintre care 7 bărbați și 9 femei, au fost transportate la spital. Potrivit ISU Cluj, toate victimele sunt conștiente și cooperante.

Sursă foto: stiridecluj.ro

banner