Accident grav la gară, o motocicletă făcută zob, doi răniți

0

Un accident grav a avut loc în Piața Gării din Cluj: o motocicletă a intrat în coliziune cu o mașină care venea dinspre autogară și ar fi intrat pe contrasens. Tinerii care se deplasau cu motocicleta au fost grav răniți.

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs în Piața Gării din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 17.00, informează ISU Cluj.

Pompieri au găsit o autoutilitară și o motocicletă avariate, iar cele două persoane, care se aflau pe cea din urmă, necesitau asistență medicală de urgență.

Cei doi tineri prezentau suspiciuni de fracturi, erau în stare de conștiență și cooperanți. Cei doi au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Potrivit cercetărilor preliminare, conducătorul unei mașini ar fi intrat pe contrasens în zona Poștei direct în motocicleta condusă regulamentar de un tânăr de 22 de ani care se deplasa spre autogară. Pasagera motocicletei are 21 de ani.