Adoptă o mamă: fă un cadou unei mame aflate în dificultate!

1

Nu, nu este nicio greșeală: poți ”adopta” o mamă. Cum? Faci o mică bucurie, un mic cadou mamelor aflate în dificultate. Acesta este îndemnul și campania Mirelei Retegan, care împreună cu Anca Dinu, a vorbit la Via Cluj TV despre cea mai frumoasă inițiativă pentru mămici.

”În pandemie cel mai greu a fost, și încă mai este, pentru mame. Ele au dus pe umerii lor grijile casei, nevoile copiilor și nu numai. Văd în jurul meu multe mame obosite. Mame care n-au avut niciun sprijin în această perioadă și care așteaptă primăvara, din toate punctele de vedere.

Îmi doresc să le văd zâmbind pe toate mamele din lume. Sigur că multe mămici o să primească daruri și surprize de la copii, soți, iubiți, tați, colegi, familie. Dar există și mame care nu vor avea parte de atenția celor din jur. Din tot felul de motive. Unele dintre ele au atâta tristețe în viața lor, încât au nevoie de noi să le aducem soarele pe stradă, măcar pentru o zi. Asta îmi propun cu această campanie. An de an. Am ajuns la ediția cu numărul 6. Haideți să transformăm 8 Martie 2021 în Ziua în care toate mamele să zâmbească”. Acesta este mesajul Mirelei Retegan care ne îndeamnă să ”adoptăm” o mamă.

Dacă vrei să te implici în campanie, află ce poți să faci aici, pe www.mirelaretegan.ro.

La Cluj, pachetel pot fi trimise la oricare din adresele:

  • cart. Mănăștur: Silma Optic – Strada Câmpului nr 7
  • cart. Gheorgheni / Mărăști: Four Reasons Academy and Beauty Salon- Viva City, Aleea Valeriu Bologa, nr 3, la parterul blocului albastru (lângă Iulius Malll)
  • cart. Zorilor/Bună Ziua: Apartament 1 Bistro&Bar – Calea Turzii 162-168, bl C1, parter
  • com. Florești: sediul ACR Contafisc – Strada Tăuțului, nr. 89A, ap. 4

banner