Adrian Oros, Forța Dreptei: Guvernul ia măsuri anti-economie

0

Guvernul PSD-PNL ia măsuri care vor afecta grav economia României, este de părere senatorul Adrian Oros, președintele filialei clujene a Forței Dreptei. Adrian Oros afirmă că Guvernul propune măsuri care vor afecta mediul privat, instituțiile de cultură și administrația publică.

El afirmă că ”poți citi printre rânduri ura pură a acestui Guvern față de mediul privat”. Adrian Oros spune că Executivul ”dă cu barda” în partea activă a societății, adică în cei care alimentează bugetul de stat prin taxele și impozitele pe care le plătesc.

Fost ministru al Agriculturii, Adrian Oros spune că există riscul ca România să piardă mulți bani europeni din PNRR. El critică eliminarea scutirilor fiscale de care beneficiau sectoare precum IT-ul, Construcțiile și Agricultura. Senatorul clujean este nemulțumit de faptul că Guvernul vrea să taie fără nici o analiză posturi din instituții publice, în timp ce păstrează structuri precum Ministerul Familiei. De asemenea, Adrian Oros este total nemulțumit de faptul că măsurile propuse de Guvern vor afecta instituțiile de cultură.

Mai multe detalii, în emisiunea România Via Cluj.


banner