Aeroportul Internațional Avram Iancu a anunțat zboruri spre Atena din vara anului 2022

0

Din această vară, vor fi disponibile zboruri sezoniere direct spre Atena, operate de compania aeriană Animawings, anunță conducerea Aeroportului Internațional Avram Iancu.

Astfel, Atena devine cea de-a 7-a destinație din Grecia disponibilă de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj în vara anului 2022, alături de Creta-Chania, Creta- Heraklion, Mykonos, Rhodos, Skiathos și Zakynthos.

Zborurile spre Atena vor fi disponibile o dată pe săptămână în zilele de vineri din data de 17 iunie până în 23 septembrie 2022

Zborurile sunt deja disponibile pe site-ul Animawings.

„Atena este unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene din regiune și este o opțiune eficientă și rapidă pentru pasagerii care vor să ajungă în destinații din Asia de Sud și Orientul Mijlociu. Apreciem reluarea conectivității cu Atena, iar faptul că o nouă companie aeriană a decis deschiderea acestei rute operate anterior de pe Aeroportul Internațional Cluj în anul 2019, reprezintă un nou vot de încredere cu privire la potențialul de trafic existent în aria de acoperire”, a precizat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

VEZI ȘI

EMOȚIONANT: Clujenii continuă să fie incredibil de generoși cu refugiații (viacluj.tv)

Vezi unde se pot caza refugiații ucraineni, în spații oferite de Consiliul Județean Cluj (viacluj.tv)

 

 

 

  

 

banner