Află când se redeschide strada Dragalina – Lucrările au fost finalizate cu o lună înainte de termen

0

Strada Dragalina a fost închisă circulației rutiere la începutul lunii aprilie, pentru realizarea lucrărilor de modernizarea a rețelei de apă și canalizare și de îngropare a rețelei electrice. Ca urmare a închiderii circulației pe str. Dragalina, stațiile de transport în comun „Dragalina Nord” și „Dragalina Sud” au fost anulate, iar traseele autobuzelor, reconfigurate.

„Mulțumesc tuturor celor implicați pentru efortul de a deschide circulația cu mult înainte de termenul anunțat inițial: 15 iunie. Astăzi, împreună cu colegii din Primăria Cluj-Napoca am făcut o verificare a șantierului de pe strada General Dragalina, tronson situat între str. Mamaia și str. General Eremia Grigorescu.

Traficul va fi redeschis până în 20 mai, cu mult înainte de termenul anunțat inițial. Lucrările la proiectul european vor continua conform proiectului în graficul stabilit.

În zona, lucrările includ amenajarea unei piațete cu gazon în zona bifurcației Mamaia – Dragalina, amenajarea trotuarelor și a parcărilor cu piatră cubică. Tot aici vor fi amplasate doua stații de încărcare autovehicule electrice și realizată amenajarea zonei verzi cu gazon și gradene”, a declarat edilul Emil Boc. 

banner