Ambulanță spulberată de un taximetru la Cluj

0

O ambulanță care se îndrepta de urgență spre spital cu un pacient la bord a fost lovită în cursul nopții de vineri spre sâmbătă de un taximetru în Piața Avram Iancu din Cluj. Cel putin semnalele luminoase ale ambulantei ar fi fost pornite, potrivit politistilor citati de presa locala.

Iată și precizările ISU Cluj: “Două autospeciale și cinci ambulanțe SMURD și SAJ au intervenit în cursul nopții pentru a gestiona o situație de urgență că urmare a unui accident rutier, petrecut în Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 2.20 a.m.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o ambulanță răsturnată pe partea laterală, cu pacientul pe care îl transporta prins înăuntrul acesteia, și un alt autoturism avariat, în care erau prinse alte două persoane.

Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage cele trei persoane fără a le agrava posibilele leziuni și au sprijinit echipajele medicale pentru a le acorda asistența medicală de urgență.

În total au fost consultate de către echipajele medicale șase persoane, din cele două vehicule, care apoi au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante”, arata ISU Cluj.

banner