Andrea Mandorlini, după remiza lui CFR: „Dinamo a avut o evoluție de apreciat”

0

Ardelenii au făcut deplasarea la Capitală pentru meciul cu Rapid de pe Arena Națională, care a contat pentru a 12-a etapă din sezonul regulat al Superligii României. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Primul gol al partidei a fost înscris rapid, după câteva minute de tatonare și mișcări ofensive ale celor două echipe. Abdallah a înscris în minutul 10 primul său gol de la transferul la Dinamo.

CFR Cluj a avut câteva ocazii de gol, însă până la finalul primei reprize nu a reușit să-și revină, iar Dinamo a încheiat la pauză în avantaj. Echipa lui Mandorlini a reușit să egaleze abia în minutul 58, prin golul marcat de Bîrligea.

După meci, tehnicianul italian a subliniat că e o senzație neplăcută faptul că CFR Cluj nu a reușit să obțină toate cele trei puncte.

De asemenea, Mandorlini le-a oferit credite celor de la Dinamo și a subliniat că Golubovic, goalkeeperul „câinilor roșii”, a avut câteva intervenții bune în timpul partidei.

„Este o senzație puțin neplăcută. În prima repriză nu ne-am descurcat prea bine, le-am spus și băieților, cum am făcut și duminică cu Sepsi… Prima repriză nu a fost bună, dar în a doua ne-am creat ocazii.

Portarul lui Dinamo a fost foarte bun, a trebuit să și riscăm. Pe măsură ce trecea timpul eram tot mai convins că putem câștiga meciul… E puțin neplăcut, dar trebuie să o felicit pe Dinamo, a avut o evoluție de apreciat.

Nu știu dacă ne-a surprins Dinamo, trebuia noi să fim mai incisivi, așa e fotbalul. Ei au fost mai lucizi, au preluat conducerea după o minge bâlbâită și apoi au trăit din acea fază întreaga repriză.

Trebuia să facem mai mult, așa cum am făcut și cu Sepsi. Atunci am primit noi penalty și s-a schimbat cursul jocului, acum a deschis scorul Dinamo. Așa sunt meciurile, în a doua repriză am avut ocazii mari și am fi putut să câștigăm”, a declarat Andrea Mandorlini, potrivit Digisport.

VEZI ȘI:

Echipele probabile pentru meciul CFR Cluj – Dinamo – Ce jucători lipsesc?

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi cu 3-0: Cum arată acum clasamentul și programul echipei din Gruia

România revine cu o echipă feminină de gimnastică la Jocurile Olimpice, după 12 ani

 

 

banner