Asociația Păsări, împreună cu salonul Catwalk by Ramona Mîndru strâng bani pentru educația copiilor cu boli grave

0
Asociația Păsări, coordonată de Vlad Pop, își propune să redea curajul copiilor cu boli grave, oferindu-le sprijin material pentru a putea să se reintegreze în sistemul de învățământ, ca mai apoi să-și întindă aripile și să zboare spre visele lor. Astfel, toate încasările din 13 decembrie ale salonului de frumusețe Catwalk by Ramona Mîndru din Cluj-Napoca, dar și donațiile clienților vor fi direcționate pentru a ajuta Asociația Păsări să-și poată continua misiunea.

Pentru luna decembrie, toate fondurile strânse vor merge către Asociația Păsări. Mai exact, este vorba despre bursele educaționale a o sută de copii cu boli grave.

Până în prezent, prin alergările în toată lumea, Vlad Pop a ajutat educația a cinci sute de copii și a strâns peste un milion de euro pentru bursele educaționale ale copiilor cu afecțiuni grave. Vlad este singurul atlet din lume care a terminat toate cele trei curse la 6633 Arctic Ultra.

Dacă nu reușeșți să ajungi pe 13 decembrie la salon, dar dorești să contribui la această cauză, o poți face printr-o donație în contul RO26BTRLRONCRT0678775701, titular Asociația Păsări (deschis la Banca Transilvania) sau să distribui această postare în cercul tău de prieteni.

banner