Atenție clujeni! Țeparii obțin bani printr-o schemă în care se dau drept angajați de la salubrizare

0

S.C. SUPERCOM S.A., firma care se ocupă cu salubrizarea în Cluj, informează că au existat cazuri în care unele persoane s-au prezentat ca fiind angajați ai companiei și au solicitat sume de bani, fie sub pretextul unor evenimente speciale (cum ar fi „Ziua Gunoierului” sau „Ziua Salubristului”), fie pentru încasarea taxei de salubritate sau pentru plata altor servicii prestate.

Pentru a nu deveni victimele unor posibile tentative de înşelăciune, SUPERCOM S.A. recomandă cetățenilor să nu dea curs unor astfel de solicitări.

Pentru plata serviciilor de salubrizare prestate, compania roagă clienții să utilizeze doar metodele de plată agreate contractual.

„Totodată, va reamintim faptul că în calitate de beneficiari ai serviciului de salubritate aveți obligaţia de a nu oferi stimulente angajaților societății noastre pentru îndeplinirea  sarcinilor de serviciu privind colectarea deșeurilor.

Pentru informații suplimentare privind prestarea serviciului sau pentru semnalarea unor situații de acest gen rugăm ne contactați la adresa de email cluj@supercom.ro sau la numărul de telefon 026.49.54”, transmite SUPERCOM S.A. 

VEZI ȘI:

Primarul din Baia Mare solicită mutarea procesului său de la Cluj, cu cinci zile înainte de verdictul final

Cum a fost salvată casa pe care locuitorii din Cizer au transformat-o în biserică

Număr record de proiecte înscrise la Gala Tineretului Clujean

 

 

banner