banner

Bob Rădulescu: Cu 14 lei pe zi putem hrăni un om!

0

Actorul Bob Rădulescu, unul dintre cei mai cunoscuți activiști civici din Cluj, se implică în susținerea unuia dintre cele mai generoase programe sociale. Este vorba de Masa pe roți, derulat de Serviciul de Ajutor Maltez, care, potrivit reprezentantei Serviciului, Cristina Stark, asigură hrană pentru 120 de persoane în fiecare zi.

Înainte de pandemie, spune Cristina Stark, de acest program beneficiau 26 de persoane. În condițiile pandemiei, numărul lor a crescut la 120 de persoane.

Această creștere a fost posibilă datorită implicării unor persoane și organizații generoase. Este vorba de cei care gătesc în cadrul proiectului O masă caldă, de compania Apetit Catering, de voluntarii care distribuie masa și de mulți alți clujeni care au decis să se implice. Însă acest program are nevoie de sprijin urgent. Din cauza faptului că fondurile Serviciului de Ajutor Maltez se apropie de final, și acest program riscă să se oprească. El, însă, poate continua, dacă clujenii vor dona o sumă mică: cu 14 lei pe zi, fiecare dintre noi poate hrăni un om.

Cum anume?

Aflați din emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner