Care sunt cele mai importante trei proiecte realizate de echipa FSEGA în 2023

0

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai și-a consolidat, în anul 2023, poziția de cea mai bine cotată instituție de învățământ superior economic din România. Facultatea clujeană a performat atât în clasamentele internaționale, cât și în proiectele dedicate comunităților locale în care este prezentă: Cluj-Napoca, Reșița, Sfântu Gheorghe și Sighetu Marmației.

Cele mai importante proiecte din 2023 sunt în număr de trei, spune decanul Răzvan V. Mustață. Primul este Romanian Economic Monitor. Prin intermediul acestuia, datele economice reale sunt agregate și puse gratuit la dispoziția publicului, într-o manieră interactivă.

Cel de-al doilea proiect important, lansat chiar în acest an, este Global Entrepreneurship Monitor. Acesta este realizat de echipe multidisciplinare din mai mult de 40 de state. România este prezentă prin intermediul echipei Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, mai spune Răzvan V. Mustață. Și datele din această platformă sunt puse gratuit la dispoziția publicului larg.

Cel de-al treilea mare proiect a fost lansarea primului proiect din categoria Executive Education, pus la dispoziția publicului de o universitate românească. El este rezultatul unui parteneriat cu University of North Carolina – Chapel Hill.


banner