Care sunt prioritățile candidatului USR la Primăria Cluj-Napoca, Viorel Băltărețu

0

Deputatul Viorel Băltărețu, președintele USR Cluj-Napoca, a fost desemnat drept candidatul acestei formațiuni politice la primăria Clujului. El a obținut desemnarea prin votul membrilor filialei, după trei runde de dezbateri, la care au participat alți doi membri ai partidului. Viorel Băltărețu a declarat că și-a conturat prioritățile cu care va merge în campania electorală în urma consultărilor cu alegătorii.

Deja, Partidul Mișcarea Populară a anunțat că va susține candidatul USR. Însă, în interiorul Alianței Dreapta Unită din Cluj, lucrurile sunt complicate de faptul că Forța Dreptei a anunțat că va susține candidatura la Primăria Cluj-Napoca a deputatului Sabin Sărmaș. Acesta va candida ca independent. În perioada următoare, vor exista negocieri între USR, Forța Dreptei și PMP pentru a desemna candidați comuni la primăriile din județul Cluj, precum și la Consiliul Județean. Deocamdată, doar Forța Dreptei a propus un candidat pentru Consiliul Județean. Este vorba de senatorul Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii.

USR și-a stabilit și lista candidaților pentru Consiliul Local. Lista candidaților este deschisă de actualul consilier, Adriana Cristian, care se regăsește și pe lista candidaților pentru Parlamentul European.

”Aducem în fața dumneavoastră oameni profesioniști și dedicați, care au dovedit în viața lor profesională. Care știu să-și facă treaba bine, cu onestitate iar munca lor a avut un impact semnificativ pentru comunitatea din jurul lor. Suntem manageri, antreprenori, ingineri, juriști, doctori, IT-iști, profesori, oameni de toate vârstele care au făcut performanță în domeniile lor. Suntem oameni care au demonstrat deja în Consiliul Local că înțeleg problemele Clujului și ne dorim în continuare să aducem o îmbunătățire în administrația orașului, care să aibă ca rezultat până la urmă o viață mai bună pentru toți cei care locuiesc aici, în Cluj”, a spus Viorel Băltărețu.


banner