Castelul Banffy, renovat din banii obținuți din reciclare – vezi ce pot face PET-urile pentru arhitectură

0

Campania de reciclare care are în vedere renovarea Castelului Banffy se desfășoară și în acest an. Așadar, fiecare PET colectat în punctele special amenajate în festival înseamnă 1 leu donat către Lidl România pentru castel.

În ultimii ani, Castelul Banffy din Bonțida a trecut printr-o transformare vizibilă. Aceasta se datorează campaniilor de încurajare a reciclării organizate la fiecare ediție a festivalului Electric Castle. În acest an, campania de reciclare se află la a 4-a ediție.

“Tu reciclează, Lidl donează” urmărește cele două obiective pe care Electric Castle le are: limitarea impactului evenimentului asupra mediului prin colectarea selectivă a deșeurilor și readucerea Castelului Banffy la viață. Așadar, pentru a lua parte la această campanie, fiecare participant la festival poate colecta doze de aluminiu sau PET-uri, în zonele special amenajate iar asta înseamnă 1 leu donat către Lidl România pentru renovarea castelului.

Această inițiativă face parte din proiectul Environment First, prin care Lidl România și Electric Castle și-au propus să ecologizeze.

VEZI ȘI

Elevii de nota 10 beneficiază de abonamente cadou din partea organizatorilor festivalurilor de muzică Electric Castle și Untold

Prima colecție de haine lansată de Electric Castle – vezi de unde poți achiziționa piesele vestimentare

banner