Cât costă o faptă bună? Matei Miko spune cum Clubul Rotary a dotat și renovat Oncopediatria de la Cluj

0

Află de la Matei Miko, președintele Club Rotary Cluj-Napoca, invitat la Via Cluj TV, ce demersuri a făcut organizația pentru ca secția de Oncopediatrie a Institutului Oncologic din Cluj-Napoca să fie dotată cu mobilier nou și renovată.

Rotary Club Cluj-Napoca, în parteneriat cu alte 11 cluburi Rotary din România, Italia, Franța, Ungaria și Republica Moldova, anunță cu bucurie finalizarea cu succes a proiectului de tip Global Grant dedicat amenajării spațiului destinat pacienților și aparținătorilor de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca. Investiția totală în acest proiect a fost de 37.427 euro, potrivit UPNews.ro.

Desfășurat în perioada ianuarie – iunie 2023, proiectul Rotary Club Cluj-Napoca a implicat eforturi considerabile din partea clubului clujean, în colaborare cu un număr impresionant de cluburi Rotary din afara orașului.

Obiectivul principal al proiectului a fost îmbunătățirea condițiilor de confort și sprijin pentru pacienții și aparținătorii care trec prin grelele momente ale luptei împotriva cancerului.

În cadrul proiectului, au fost efectuate ample lucrări de renovare și amenajare a spațiului destinat pacienților și aparținătorilor de la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”. Acestea au inclus modernizarea și igienizarea sălilor de așteptare, crearea unor zone de relaxare și recreere, dotarea cu mobilier confortabil și ergonomic, precum și pregătirea psihologică a personalului specializat din spital.

banner