Un nou circuit pentru biciclete la poarta Munților Apuseni

0

Cel mai nou circuit turistic pentru biciclete din județul va fi amenajat la poarta Munților Apuseni. Este vorba de comuna Moldovenești, situată într-una dintre cele mai pitorești zone ale Transilvaniei.

Anunțul referitor la acest circuit a fost făcut în exclusivitate la Via Cluj TV de către primarul din Moldovenești, Ioan Mărginean. Prezent în emisiunea România Via Cluj, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Istvan Vakar, edilul din Moldovenești a făcut o analiză a investițiilor în infrastructură făcute până acum, precum și a perspectivelor de dezvoltare turistică.

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar, a remarcat faptul că infrastructura comunei a fost modernizată, iar acum, dintr-un capăt în altul al comunei, oamenii pot să meargă pe asfalt. Pentru ca zona să se bucure într-adevăr de o dezvoltare susținută este nevoie de continuarea investițiilor și de corelarea lor. De exemplu, a spus Istvan Vakar, este nevoie de repararea Drumului Național Turda – Câmpeni, precum și a drumului dintre Buru și limita județului Alba, care duce spre Munții Trascăului, Rimetea, Piatra Secuiului și Aiud.

Ce alte drumuri și ce alte investiții sunt programate în Moldovenești și, mai departe, în celelalte părți ale Munți Apuseni, aflați de la vicepreședintele Consiliului Județean, Istvan Vakar, și de la primarul comunei Moldovenești, Ioan Mărginean.

banner