Ce job-uri te așteaptă la Târgul de Cariere INVITAT Stanca Potra

0

Ediția de toamnă a Târgului de Cariere Cluj se va desfășura în perioada 15-16 octombrie 2019, la BT Arena. Despre noul sezon a vorbit la Via Cluj TV Stanca Potra, PR Manager la Târgul de Cariere.

Noul sezon va fi mai complex și mai mare decât edițiile precedente, la eveniment fiind așteptate peste 100 companii și aproximativ 5.000 candidați.

În plus, evenimentul este completat de conferința I ❤ My Job – Autumn Talks.

Tendințele demonstrează că la Târgul de Cariere vin tot mai mulți candidați cu experiență, mai mult de jumătate dintre aceștia fiind angajați de peste 5 ani.

Domenii

Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate.

Printre companiile prezente la Târgul de Cariere Cluj în sezonul de toamnă 2019 se numără: Vertiv, Sta Travel, Emerson, Bosch Automotive, Genpact, Michelin.

Speakeri

Partea de recrutare este completată de conceptul I ❤ My Job – Autumn Talks, o serie de conferințe și workshop-uri tematice, cu scopul de perfecționare a abilităților candidaților.

Printre speakerii care vor urca pe scena conferinței I ❤ My Job – Autum Talks se numără: Andreea Marin, Valeriu Andriuță și Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka).

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova.

Accesul este liber, CV-ul în schimb, obligatoriu. Mai multe detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro

banner