Ce ofertă a primit Nelu Varga pentru fotbalistul format de Gică Hagi

0
foto: Orange Sport

Fosta campioană a României este foarte activă pe piața transferurilor în această vară. Astăzi, echipa antrenată de Andrea Mandorlini este pe cale să perfecteze al 19-lea transfer. Echipa din Gruia l-a cedat pe Bogdan Țîru (29 ani) la Warta Poznan, în Polonia.

Bogdan Țîru a fost utilizat de Andrea Mandorlini în două meciuri în acest sezon, în care a oferit și o pasă decisivă, în victoria cu Poli Iași, 2-0. Numai că evoluțiile sale nu l-au convins pe noul antrenor al CFR-ului să-l păstreze în continuare în Gruia. Conform ProSport, fundașul central a fost cedat la Warta Poznan în schimbul a 150.000 de euro.

Stoperul format la academia lui Gică Hagi la avea un salariu de 195.000 de euro pe sezon la noul său club, echivalentul a puțin peste 16.000 de euro lunar.

Bogdan Țîru va pleca miercuri în Polonia pentru a parafa înțelegerea cu Warta Poznan care va fi valabilă până în vara lui 2025. Fundașul central nu este la prima experiență în campionatul Poloniei. A mai jucat pentru Jagiellonia Bialystok, unde a adunat 80 de meciuri în care a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

La CFR Cluj a sosit în iarna lui 2023, fără a avea un rol important în sistemul echipei patronate de Nelu Varga, chiar dacă omul de afaceri a achitat 250.000 de euro în schimbul său. Atât Dan Petrecut, cât și Andrea Mandorlini au preferat alți fundași centrali în detrimentul stoperului care a câștigat titlul, Cupa României și Supercupa României cu Viitorul Constanța (n.r. actuala Farul Constanța).

VEZI ȘI:

U Cluj – Poli Iași, întrerupt din cauza ploii torențiale – Meciul a fost reprogramat

Echipele ”U” Cluj-Napoca sunt campioane naționale la beach handball

Ești amator de fotbal? Exerseazăți abilitățile la Penalty Fest!

 

 

 

banner