U Cluj – Poli Iași, întrerupt din cauza ploii torențiale – Meciul a fost reprogramat

0
foto: gsp.ro

Meciul U Cluj – Poli Iași, din runda cu numărul 8 a Superligii, a fost amânat duminică, din cauza terenului impracticabil și a codului portocaliu de vreme rea din Cluj-Napoca. Duelul va fi reluat luni, 4 septembrie, de la 13:00, din minutul 54, de la scorul de 0-0, cu echipele care erau pe teren în momentul întreruperii.

Repriza a doua începuse de câteva secunde când „centralul” Viorel Flueran a întrerupt jocul din cauza furtunii violente. Vântul puternic a deplasat panourile publicitare de lângă teren pe gazon. Inclusiv câțiva dintre jucători au ajutat ca panourile să fie îndepărtate de pe suprafața de joc.

Flueran a luat decizia să trimită echipele la vestiare, duelul fiind reluat șapte minute mai târziu. În minutul 54, meciul a fost oprit din nou de „centralul” Viorel Flueran. „Nu se poate juca așa”, le-a transmis arbitrul jucătorilor. Gazonul era îmbibat cu apă, se formaseră bălți, iar mingea nu mai sărea.

După o oră, Flueran a ieșit pe gazon, să testeze dacă mingea sare sau nu. Balonul a sărit în unele porțiuni, în altele nu, iar „centralul” a luat decizia să amâne partida pentru luni, ora 13:00.

VEZI ȘI:

Mijlocaș ”olimpic” pentru Universitatea Cluj

FC Universitatea Cluj mizează pe a cincea victorie consecutivă în duelurile cu FC Hermannstadt

Cinci juniori de la Universitatea Cluj, selecționați în dubla naționalei U16 cu Cipru

 

 

banner