Ce se întâmplă în Clubul Oamenilor Singuri – află când e următoarea lor acțiune

0

Clubul Oamenilor Singuri Cluj reprezintă exact ceea ce îi spune numele: un club destinat persoanelor necăsătorite. Acesta a fost înființat din dorința de a oferi celor care nu au un partener de viață un mediu propice de socializare.      

Clubul a fost înființat în anul 2013 și, timp de nouă ani, a organizat, constant, activități dedicate persoanelor necăsătorite din Cluj.

“Aproape în fiecare weekend, mai mult de 20 de persoane participă la evenimentele noastre. Media de vârstă este de 45 de ani, însă au fost atât persoane tinere, cât și vârstnici care au venit la unele activități”, a spus Cristina Andro, administrator clubului.

Doar starea de urgență apărută în România a oprit șirul de evenimente ale clubului, care și-a reluat activitatea după relaxarea măsurilor de prevenție. Au fost multiple activități la care au participat sute de persoane, dornice să petreacă timp de calitate alături de noi prieteni.

Mai multe persoane și-au găsit parteneri de viață

Ultimul eveniment realizat de Clubul Oamenilor Singuri s-a desfășurat în localitatea Borsec, din județul Harghita. Participanții au vizitat Aleea Izvoarelor, traseul Bufniței, Cascada Toplița și s-au bucurat de un prânz la pensiunea Banffy.

“Scopul acestor activități este de a oferi participanților un mediu în care pot socializa și în care se pot simți bine. Dacă au norocul de a găsi un partener, sănătoși să fie! Au fost câteva persoane care s-au căsătorit în urma participării la evenimente. Unii dintre ei au copii și continuă să vină, ocazional, la întâlnirile clubului”, a precizat Cristina Andro.

Următoarea activitate, realizată în parteneriat cu Andro Travel va avea loc în Munții Apuseni, sâmbătă, 19 februarie. Participanții vor vizita Cascada Valul Miresei și, după ce vor urca Dealul Domnului, se vor bucura de priveliștea Arborelui Sequoia. Mai multe detalii pot fi consultate în anunțul publicat de organziație.

VEZI ȘI:

ISTORIA SECRETĂ A CLUJULUI: 21 de manuscrise medievale, ascunse în coperțile unor cărți tipărite acum sute de ani

Află care sunt primii artiști care vor urca pe scena UNTOLD 2022

Suitcase Magazine a inclus Clujul pe lista celor mai frumoase nouă orașe ale artei din lume