Ce spune Sabău despre Masoero – Cât va lipsi fundașul argentinian

0

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la FC Universitatea Cluj a vorbit despre starea de sănătate a lui Lucas Masoero, în vârstă de 28 de ani. Acesta a fost nevoit să părăsească terenul la pauza meciului cu Farul Constanța. Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că verdictul în cazul fundașului nu este încă unul clar și nu se știe cât va absenta.

„Clar e o accidentare destul de serioasă dacă nu va juca la Botoșani. Nu știm cât timp, vom vedea săptămâna viitoare. E o accidentare care nu se rezolvă într-o săptămână. E un jucător important, are un nivel bun, e o pierdere pentru noi.

Dar ceilalți care vor juca trebuie să aibă orgoliu și ambiție. Mai lipsesc Vătăjelu, Popadiuc, Fossati. Calcan nu a apărut pentru că a avea o accidentare. Sperăm ca de săptămâna viitoare să recuperăm 1-2 jucători”, a explicat Sabău.

„U” Cluj se laudă cu 14 partide consecutive fără înfrângere în deplasare, în competițiile interne. Neluțu Sabău are 11 meciuri, iar Toni Petrea 3. „Studenții” s-au afirmat în ultima jumătate de an ca fiind echipa deplasărilor.

La doar 3 puncte de locurile care duc în play-off, Universitatea Cluj are parte de un duel cu ultima clasată din campionat. Jocul dintre Universitatea Cluj și FC Botoșani e programat luni, 30 octombrie, de la 17:30.

VEZI ȘI:

U-BT joacă împotriva celei mai titrate echipe din Muntenegru

Universitatea Cluj este învinsă de Sănătatea Cluj, într-un meci amical

Gabriela Ruse a ajuns în finala Transylvania Open – Este a doua finalistă româncă de la Transylvania Open după Simona Halep

 

 

 

 

 

banner