Daune pentru Universitatea Cluj, după meciul cu Farul Constanța – Jucătorul are ruptură musculară și va lipsi o lună!

0
Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

Meciul dintre FC Universitatea Cluj și FC Farul Constanța din etapa 13 a SuperLigii, care a avut loc sâmbăta trecută, s-a încheiat în egalitate, 1-1. „Șepcile roșii” au avut parte de o pierdere importantă în prima repriză a partidei, când Lucas Masoero, stâlp al defensivei lui Ioan Ovidiu Sabău, nu a mai putut juca pe teren. Acesta a fost înlocuit de George Miron.

Personalul medical al Universității Cluj spera că accidentarea suferită de Lucas Masoero să nu fie una complicată și că nu va avea nevoie de o perioadă de repaus prea lungă. Primul verdict în privința fundașului nu este unul dorit însă.

Foto: FC Universitatea Cluj

Lucas Masoero a suferit o ruptură musculară și va lipsi de pe teren aproximativ o lună. Clujenii au motive să regrete accidentarea jucătorului. De la venirea sa în septembrie, s-a impus rapid în echipa de start a antrenorului. Numai în ultimul meci jucat, acesta a reușit să realizeze o primă repriză perfectă din punct de vedere defensiv. Golul egalizator, marcat de Tudor Băluță în minutul 66, a venit după o eroare comisă de Andrei Miron, înlocuitorul său, conform Gazetei Sporturilor

Va reveni de-abia pe la începutului lunii decembrie pe teren, timp în care tehnicianul clujenilor va fi nevoit să revină la perechea de fundași centrali alcătuită din jucătorii Bogdan Mitrea și Andrei Miron.

VEZI ȘI:

Oficial CFR Cluj, după incidentul violent cu “U” Cluj: “Vor fi deschise dosare penale”

Sabău, despre duelul cu Hagi: “Am jucători de calitate. Nu se pune problema sa fim timizi.” Ce jucători îi lipsesc?

Ce își dorește să îmbunătățească Ioan Ovidiu Sabău, după Farul Constanța – Universitatea Cluj

banner