Cele mai de succes proiecte vor fi premiate la Gala Tineretului Clujean 2022 – află ce inițiative au fost înscrise în competiție

0

Cele mai creative și de succes proiecte implementate de către tinerii din Cluj-Napoca vor fi premiate în cadrul celei de-a șasea ediții a Galei Tineretului Clujean, un eveniment anual, care va avea loc vineri, 25 noiembrie, în sala de spectacole din incinta Casei de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș”.

Participanții au avut posibilitatea de a își înscrie proiectele într-una din cele șapte categorii ale competiției, printre care se numără domenii precum mediu, sustenabilitate, educație, sănătate sau cultură, iar, ulterior jurizării, cele mai bune dintre acestea vor fi premiate financiar și promovate în comunitatea clujeană.

Invitate la Via Cluj Tv, în emisiunea România via Cluj, managerul de proiect, Andreea Apostu, și persoana responsabilă de comunicare, Alexandra Bratosin, au vorbit despre misiunea acestui eveniment și despre ce surprize îi așteaptă participanți la cea de-a șasea ediție. Întregul material este disponibil mai jos.

O nouă categorie la Gala Tineretului Clujean 2022 – despre ce e vorba

De asemenea, reprezentanții Federației Tinerilor din Cluj au introdus, în concursul din acest an, pe lângă premiul pentru cel mai bun proiect implementat de un grup informal de tineri și cel de popularitate, o nouă  categorie de jurizare. Este vorba de un instrument dedicat acelor proiecte care încă se află în stadiul de idee, prin intermediul căruia vor putea fi create punți de legătură pentru viitoare colaborări cu persoane atât din mediul public, cât și din cel privat.

Gala Tineretului Clujean 2022 va începe la ora 19:00, iar mai multe informații despre activitatea premergătoare acestei ediții pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

VEZI ȘI:

O trupă rock de liceeni din Cluj-Napoca va susține un concert caritabil pentru fiul unui fost fotbalist de la CFR Cluj

Problemele traficului auto din România, portretizate în teatru – spectacol de educație rutieră pentru tineri, la Cluj-Napoca

Un clujean, premiat la cea mai prestigioasă conferință de educație din Dubai