“Cenușăreasa”, pe scena Teatrului de Păpuși “Puck” din Cluj-Napoca – află când au loc reprezentațiile

0

Două reprezentanții ale celebrei povești scrise de Frații Grimm vor avea loc duminică, 19 martie, pe scena Teatrului de Păpuși “Puck” din Cluj-Napoca. Spectacolele sunt programate la orele 11:00, respectiv 12:30, și vor fi prezentate doar în limba română. De asemenea, organizatorii au anunțat faptul că vârsta minimă recomandată pentru copiii care vor viziona piesa este de patru ani.

Noua adaptare a poveștii “Cenușăreasa” este regizată de Mona Marian, scenariul este semnat de Alex Căprariu, păpușile sunt realizate de Virgil Svințiu, decorurile de Epaminonda Tiotiu, iar ilustrația muzicală de Corina Sîrbu. Din distribuție, fac parte Dana Bonțidean, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie.

“Întreaga viziune regizorală a spectacolului se bazează pe contrastul volumelor, marionetele și actorii jucând împreună pe scenă. Inserțiile din Commedia dell’Arte dau o notă comică întregii povești, iar ilustrația muzicală cuprinde pasaje clasice și preclasice, interpretate live de actorii păpușari”, au transmis reprezentanții teatrului clujean pe pagina oficială de Facebook.

Biletele pentru accesul la cele două reprezentații vor fi cumpărate, în format cash, din foaierul teatrului situat în str. Ion I.C. Brătianu, nr. 24. Prețul acestora este de 40 de lei pentru adulți, 20 pentru pensionari, respectiv 10 pentru preșcolari, elevi și studenți. De asemenea, locurile pot fi rezervate online, prin accesarea link-ului de AICI.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Teatrul de Păpuși “Puck” din Cluj-Napoca aniversează 73 de ani – vezi ce evenimente vor avea loc

Teatru de păpuși despre educația rutieră a pietonilor, la Cluj-Napoca – vezi care este mesajul acestuia

Portretul lui Mihai Eminescu, proiectat pe clădirea Teatrului Național din Cluj-Napoca