Teatrul de Păpuși “Puck” din Cluj-Napoca aniversează 73 de ani – vezi ce evenimente vor avea loc

0

Teatrul de Păpuși “Puck” din Cluj-Napoca sărbătorește duminică, 5 februarie, 73 de ani de la înființare. Pentru a marca acest eveniment, organizatorii au pregătit, în cursul zilelor de sâmbătă și duminică, trei spectacole dedicate publicului de toate vârstele, dintre care unul va fi prezentat în limba maghiară. 

Primul dintre acestea este programat sâmbătă, 4 februarie, de la ora 11:00 și este intitulat “Te aștept!/Eljöhetnél hozzám!”. Piesa regizată de Ibolyei Varga va fi prezentată doar în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani. Sărbătoarea continuă duminică, 5 februarie, cu alte două spectacole.

De la ora 11:00, va fi prezentată piesa “Pălăria buclucașă”, în regia lui Rachel Warr și a Andrei Ștefan, un spectacol dedicat copiilor cu vârste de peste cinci ani. Zilele Teatrului de Păpuși „Puck” se vor încheia cu celebrul “Don Quijote” de Miguel Cervantes, într-un spectacol regizat de Ioan Brancu, care va avea loc de la ora 17:00 și care este recomandat copiilor care au împlinit deja zece ani.

Biletele de intrare pentru oricare dintre evenimente vor fi cumpărate din foaierul teatrului, în format cash, la prețurile de 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari, respectiv 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. De asemenea, pot fi eliberate și abonamente care includ șase intrări, la prețul special de 60 de lei.

Mai multe informații despre evenimentul care va marca cei 73 de existență a teatrului clujean, cât și despre alte proiecte de reprezentanții acestuia pot fi găsite pe pagina de Facebook a Teatrului de Păpuși “Puck”.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Teatru de păpuși pentru adulți – spectacol despre echitatea de gen, la Cluj-Napoca

Singurul spectacol de teatru de păpuși accesibilizat va veni la Cluj – comunitatea organizează un târg caritabil pentru a-l aduce

Teatrul de Păpuși „Puck”: Află când au loc primele spectacole de anul acesta