Cerere mare pentru campania gratuită de sterilizare la USAMV Cluj-Napoca

0

Studenții Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, alături de cadrele didactice, organizează miercuri, 6 iulie, în parteneriat cu Maravet, o campanie de sterilizare a câinilor și a pisicilor întreținute de persoane nevoiașe. Conform declarațiilor oferite pentru Via Cluj Tv de către organizatori, toate locurile puse la dispoziție pentru programări sunt deja ocupate.

Încă din dimineața zilei de luni, 4 iulie, persoanele interesate de a-și steriliza animalul de companie, au putut apela la numărul de telefon 0731465616 pentru a obține o programare la spitalul veterinar din incinta campusului USAMV Cluj-Napoca. Interesul acestora a fost foarte mare, iar locurile au fost ocupate până în după-amiaza acestei zile.

“Vă rugăm să nu hrăniți pacienții cu cel puțin 12 ore înainte de intervenția chirurgicală”, au precizat organizatorii în anunțul publicat pe pagina de Facebook.

În cazul în care descoperă și alte probleme de sănătate la pacienții care vor fi aduși de către stăpâni pentru sterilizare, medicii USAMV se vor ocupa și de rezolvarea acestora.

VEZI ȘI:

Cornel Cătoi: USAMV se află în prima ligă europeană a universităților

Ședințe de hidroterapie pentru afecțiunile animalelor de companie la USAMV

Bere cu fistic și vanilie, ciocolată vegană și biofructe la Festivalul Alimentelor USAMV

banner