CERT Transilvania caută voluntari – 10.000 de puieți vor fi plantați în Jucu – Află cum te poți înscrie

0

Asociația CERT Transilvania continuă campaniile de împădurire. La începutul lunii noiembrie, reprezentanții asociației alături de voluntari, doresc să împădurească o suprafață de 2 hectare din Jucu.

Acțiunea va avea loc la începutul lunii noiembrie, însă pentru a reuși să planteze cei 10.000 de puieții, CERT Transilvania are nevoie de ajutorul unor voluntari.

„Vă așteptăm așadar, pe 4 noiembrie, să plantăm 10.000 de puieți pe o suprafață de 2 ha și să ne bucurăm de o zi în natură alături de cei dragi.
Voi trebuie să aduceți doar un strop de chef de muncă și mult drag de pădure, iar noi vă vom aștepta cu toate cele necesare: unelte pentru săpat, mănuși, apă de băut, masa de prânz și, în caz de nevoie, sprijin cu transportul către locație.”, au transmis reprezentanții CERT Transilvania.

Participarea se face în baza înscrierii prealabile, prin completarea formularului disponibil AICI.

Programul zilei:

  • ora 8:45 – participanții care au menționat că au nevoie de transport, sunt așteptați pentru îmbarcarea în autocare, in parcarea de la capătul străzii Plevnei – coordonate gps

La autocar se va afla o listă nominală cu persoanele repartizate. Plecarea spre locația evenimentului de plantare se va efectua la ora 9.

  • ora 9:30 – participanții care se deplasează cu mijloace proprii de transport, sunt așteptați la locație. Locație plantare

În ambele voluntarii vor fi așteptați de membrii Asociației CERT-Transilvania care îi vor îndruma către zona de desfășurare a evenimentului.

  • ora 10 – instructajul privind protecția muncii, informarea privind tehnica de plantare și împărțirea pe echipe;
  • ora 10:30 – acțiunea de plantare propriu-zisă;
  • ora 13-14 – masa de prânz – gulaș la ceaun;
  • ora 14:30 – îmbarcarea în autocare sau mijloacele de transport proprii și revenirea în Cluj-Napoca.

banner