CFR Cluj – 16 jucători convocați la echipele naționale!

0
Foto: CFR 1907 Cluj

CFR Cluj a anunțat faptul că 16 jucători ai clubului au fost convocați  să facă parte din loturile echipelor naționale. Printre acestea se numără: Echipa Națională a României, Echipa Națională de Tineret a României U21, U20, U19 și U15, Echipa Națională a Albaniei, Echipa Națională a statului Curacao, Echipa Națională a statului Kosovo și Echipa Națională a Republicii Congo.

Echipa Națională a României

Mario Camora, Cristi Manea și Daniel Bîrligea au fost convocați de Edward Iordănescu, la Echipa Națională a României, pentru meciurile cu Israel și Kosovo din grupa de calificare pentru Campionatul European 2024. Pentru Daniel Bîrligea e prima convocare la prima reprezentativă, după un sezon excelent la CFR Cluj.

La Echipa Națională de Tineret a României, pentru meciul cu Albania, CFR va fi reprezentat de Răzvan Sava și Robert Filip, ambii aflându-se în fața primelor convocări pentru reprezentativa U21. De o convocare în premieră se bucură și Tudor Lucaci! Tânărul jucător a fost convocat de selecționerul Costin Curelea la Echipa Națională a României U20 pentru meciurile de pregătire împotriva Cehiei și Portugaliei din U20 Elite League.

De convocări la loturile naționale s-au bucurat și fotbaliștii Academiei CFR! Paul Ciupei a fost convocat la Naționala României U18 pentru meciurile amicale pe care reprezentativa țării noastre le va disputa împotriva selecționatei similare a Moldovei!

La Naționala U15, Oroșfai Fabio, Ploscar Robert, Lang Erik și Rus Cristian au fost convocați pentru un stagiu de pregătire și selecție la Cluj-Napoca, programat la începutul lunii septembrie! Mai mult, în data de 6 septembrie, Naționala U15 va disputa și un meci amical cu CFR Cluj U16!

De asemenea, portarul Adrian Frânculescu, care evoluează în acest sezon sub formă de împrumut în liga secundă la CSA Steaua, a fost convocat la Echipa Națională a României U19 pentru cele două meciuri amicale cu Israel.

Echipe Naționale din afară

La Echipa Națională a Albaniei, fundașul Arlind Ajeti, a fost convocat pentru meciurile cu Cehia și Polonia din grupa de calificare pentru Campionatul European 2024!

Jucătorul Rangelo Janga, a fost convocat la Echipa Națională a statului Curacao pentru meciurile cu Trinidad și Tobago și Martinica!

La naționala statului Kosovo, Ermal Krasniqia fost convocat pentru meciurile cu Elveția și România din grupa de calificare pentru EURO 2024.

De asemenea, pe adresa clubului a sosit și convocarea lui Durel Avounoula naționala Republicii Congo pentru meciul cu Gambia din faza eliminatorie a Cupei Africii pe Națiuni.

VEZI ȘI:

Universitatea Cluj, învinsă de Poli Iași

Echipele ”U” Cluj-Napoca sunt campioane naționale la beach handball

Ce ofertă a primit Nelu Varga pentru fotbalistul format de Gică Hagi

banner