CFR Cluj a anunțat primul jucător de care se va despărți în această iarnă – Jefte, OUT

0

Andrea Mandorlini (63 de ani) a transmis că atacantul Jefte Betancor (30 de ani) nu mai face parte din proiectul CFR Cluj. Jefte Betancor și-a dorit să prindă mai multe minute în echipa fostei campioane, dar antrenorul italian nu i-a putut îndeplini această cerință, astfel că atacantul iberic a fost cel care a forţat despărţirea.

„Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are.

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu”, a spus Mandorlini.

Jefte a debutat la nivel de seniori la Hercules B și a mai trecut de-a lungul carierei pe la Ontinyent, Tenerife B, Eldense, Union Viera, Las Palmas Atletico, Arandina, San Fernando, Stadl-Paura, Mattersburg, Vorwarts Steyr, Ried, FC Voluntari, Farul și Pafos.

“Am vorbit cu preşedintele clubului. E absolut normal că nu putem fi fericiţi, nimeni din club nu este fericit, dar trebuie să ţinem cont de situaţia în care ne aflăm. Am schimbat mulţi jucători, chiar s-a coborât bugetul. Dar chiar şi în aceste condiţii, am avut multe ocazii de a fi în fruntea clasamentului.

În acest moment nu suntem mulţumiţi, asta este clar. Deşi campionatul nu se termină astăzi, primul loc îţi dă entuziasm. Acum suntem mai degrabă supăraţi decât entuziaşti, dar totul depinde de noi. Nu am primit în ultimatum. Eu nu am vorbit cu patronul, am vorbit cu preşedintele.

Cred că ar trebui să-i întrebaţi pe ei. Eu sunt aici şi îmi fac treaba cât pot de bine. E absolut normal ca nici ei să nu fie fericiţi, pentru că toţi ne doream să fim pe primul loc, însă aşa cum am spus, campionatul este lung”, a completat Mandorlini, potrivit Digi Sport.

VEZI ȘI:

Jefte Betancor, viitor incert la CFR Cluj – Balaj: „Într-o echipă nu e suficient să fii prieten, trebuie să demonstrezi prin sacrificii”

Cum poate CFR să urce pe primul loc în Superligă

Reacția lui Mandorlini după U Cluj – CFR 1-1: „Cred că nici ei nu se așteptau la atâtea greșeli”

 

banner