Jefte Betancor, viitor incert la CFR Cluj – Balaj: „Într-o echipă nu e suficient să fii prieten, trebuie să demonstrezi prin sacrificii”

0

CFR Cluj a ratat șansa de a urca pe primul loc în Superliga, după ce a fost învinsă de FC Hermannstadt, 0-1. Deși se află la doar o lungime de liderul Superlgii, FCSB, la jumătatea sezonului regulat, CFR Cluj a ratat în repetate rânduri ocazia de a prelua conducerea campionatului. Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a comentat în legătură cu prestația echipei din ultima perioadă. De asemenea, acesta a dezvăuit că situația lui Jefte Betancor, atacantul ardelenilor, este incertă la club. Spaniolul nu-și mai găsește locul la actuala echipă și ar putea pleca în iarnă. 

Atacantul în vârstă de 30 de ani a fost adus cu mult entuziasm la CFR Cluj, însă nu a reușit să se impună, iar după venirea lui Andrea Mandorlini lucrurile s-au înrăutățit pentru el și a intrat tot mai rar în vederile italianului.

Mai mult, spaniolul, care a trecut de curând printr-o accidentare, i-a supărat pe oficialii lui CFR Cluj, după ce a plecat de la stadion înaintea colegilor săi la meciul cu Farul Constanța.

„Jefte a avut o accidentare şi rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea. Rămâne de văzut. Sută la sută vor exista consecinţe. Este un jucător bun, îi doresc să joace aşa cum îşi doreşte şi el, doar că într-o echipă nu este suficient să fii prieten prin modul în care comunici cu un coleg la altul şi nu mă refer la Jefte aici.

Trebuie să demonstrezi acest lucru şi prin sacrificii, că joci sau nu joci, prin pasa pe care o dai, prin modul în care te demarci când un coleg are nevoie de sprijinul tău sau prin modul în care te comporţi când nu eşti în teren şi mă refer aici la orice jucător.
Știm unde trebuie să lucrăm, nu vreau să vorbesc de jucători, nu dau nume de jucători, nu sunt genul care să acuze jucătorii, dar asta nu înseamnă că nu avem discuții față în față. Îmi propun să intru astăzi la ei în vestiar, pentru că trebuie să avem o discuție serioasă în acest sens. Ideea este că doar jucătorii, alături de staff-ul tehnic, sunt cei care pot schimba lucrurile. Au demonstrat și în meciul cu Farul de acasă și în alte partide că au valoare. Trebuie să strângă rândurile pentru că, dacă nu, în iarnă vor fi surprize”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Jefte Betancor a semnat cu CFR Cluj în iulie 2022 când a fost cumpărat de la Farul Constanța pentru suma de 300.000 de euro.

În acest sezon, atacantul spaniol a prins 17 meciuri în tricoul ardelenilor, și a reușit să marcheze doar două goluri și să ofere două pase decisive.

VEZI ȘI:

Cum poate CFR să urce pe primul loc în Superligă

Reacția lui Mandorlini după U Cluj – CFR 1-1: „Cred că nici ei nu se așteptau la atâtea greșeli”

Balaj, despre situația dintre Krasniqi și CFR Cluj: „La fotbal nu există să te superi”

 

banner