CFR Cluj a obținut a patra victorie consecutivă în Liga 1

2

Fotbaliștii de la CFR Cluj au învins miercuri, 2 martie, în deplasare, formația FC Voluntari, scor 0-1, în penultimul meci dinaintea debutului în playoff-ul Ligii 1. Clujenii vor disputa ultima etapă din sezonul regulat, pe teren propriu, împotriva FC Dinamo București.

Echipa antrenată de Dan Petrescu a ajuns, după succesul din partida de la Voluntari, la a patra victorie consecutivă și la cea de-a 23-a victorie din Liga 1. Ardelenii sunt liderii campionatului și vor intra în playoff de pe prima poziție a clasamentului format în cele 30 de etape ale sezonului regulat.

Golul victoriei a fost încris de fundașul Andrei Burcă, din pasa lui Ciprian Deac, în minutul 19 al jocului.

“A fost o partidă dificilă. Chiar dacă am controlat prima repriză, trebuia să fructificăm celelalte ocazii pe care le-am avut. 1-0 este destul la sfârșitul meciului, dar nu vrem să mai trăim astfel de emoții. […] Sperăm să facem cinci victorii duminică. O să ne aștepte un adversar rănit, care își va da viața pentru a avea moral în playout”, a declarat Andrei Burcă.

Pentru CFR Cluj, urmează meciul disputat în fața fanilor, împotriva formației bucureștene.  Acesta va avea loc pe stadionul dr. Constantin Rădulescu, duminică, 6 martie, de la ora 17:30.

VEZI ȘI:

CFR Cluj dispută penultimul meci înainte de playoff-ul Ligii 1

CFR Cluj a obținut cea de-a 22-a victorie în Liga 1

Va reuși CFR Cluj să obțină a treia victorie consecutivă în Liga 1?