CFR Cluj a obținut cel de-al doilea succes în playoff-ul Ligii 1

1

Fotbaliștii de la CFR Cluj au învins luni, 4 aprilie, pe teren propriu, FC Argeș Pitești, scor 2-0, în cea de-a treia etapă din playoff-ul Ligii 1. Formația antrenată de Dan Petrescu este liderul clasamentului, cu un avans de opt puncte în fața ocupantei poziției secunde, FCSB.

Clujenii au obținut cea de-a doua victorie în playoff, după succesul înregistrat, în prima etapă, în fața FC Voluntari, respectiv remiza din deplasarea la Farul Constanța. Partida disputată în fața fanilor din Gruia aduce un nou succes pentru clujeni, la capătul unui meci în care oaspeții au rămas, din minutul 77, în inferioritate numerică.

CFR Cluj a deschis scorul, în minutul 23, prin reușita lui Gabriel Debeljuh, după o greșeală a fundașului echipei piteștene. Scorul final al partidei a fost stabilit, în minutul 84, de către Marko Dugandzic, care a înscris după o combinație spectaculoasă de pase între Ciprian Deac și Claudiu Petrila.

Dan Petrescu, mulțumit de prestația elevilor săi

Antrenorul ardelenilor era conștient, înaintea debutului partidei, de problemele fizice resimțite de jucători, motiv pentru care este mulțumit că echipa sa a reușit să obțină al doilea succes din playoff.

“Toate meciurile sunt grele. Știam că va fi foarte greu după naționale, după virozele pe care le-am avut pe aici. […] Ciprian Deac nu s-a antrenat de patru zile și a intrat foarte bine în meci. Costache a simțit ceva la piept. Nu cred că a fost un jucător care să fi fost în formă maximă. Cu atât e mai importantă această victorie. […] Nu a fost cel mai bun joc al nostru, dar victoria este meritată”, a declarat Dan Petrescu.

Pentru formația clujeană, urmează deplasarea pe terenul formației Universitatea Craiova. Partida va avea loc duminică, 10 aprilie, de la ora 20:30.

VEZI ȘI:

CFR Cluj a obținut doar un egal în deplasarea de la Farul Constanța

CFR Cluj a debutat cu victorie în playoff-ul Ligii 1

Liderul CFR Cluj accede în playoff-ul Ligii 1, cu 24 de victorii la finalul sezonului regulat