CFR Cluj – Farul (3-1): Fotbalistul CFR-ului a plecat de pe stadion după ce a fost schimbat la pauză

0
Foto: Prosport

CFR Cluj a câştigat categoric duelul cu Farul Constanţa, scor 3-1, în cadrul etapei a 14-a din Superliga României. În minutul 25, când Muhar a greşit o pasă, oaspeţii au interceptat, Louis Munteanu i-a pasat cu călcâiul lui Budescu iar acesta a deschis scorul. Karlo Muhar şi-a răscumpărat însă greşeala cu o dublă. Mai întâi a egalat, în minutul 31, cu o lovitură de cap, apoi şi-a adus echipa în avantaj, cu golul din minutul 64. Juricic a făcut 3-1 în minutul 68.

La finalul meciului, Andrea Mandorlini a fost extrem de mulţumit de rezultat şi a subliniat faptul că a fost cea mai bună partidă făcută de CFR Cluj de când acesta a revenit pe banca ardelenilor.

”Sunt foarte mulţumit. E cel mai bun meci de când sunt aici. Echipa era în meci, chiar dacă era condusă. Au făcut exact ceea ce am pregătit. Îmi pare rău pentru Jefte, însă se doream mai multă forţă. El e un băiat sensibil şi îşi dorea să marcheze. Chiar a avut ocazii. M-am bucurat pentru golurile lui Karlo. Şi golul trei a fost tot al lui. Am reuşit şi am avut voinţă să câştigăm. Ne doream să fim mai agresivi şi să avem mai mult mingea. Azi am pregăit şi am jucat cum trebuia. E frumos pentru un antrenor să vadă că jucătorii respectă ce li se spune. Suntem mulţumiţi pentru că am avut multe ocazii să ne apropiem de locul 1. Farul e o echipă importantă şi ne bucurăm că am învins-o”, a declarat Andrea Mandorlini, după meci.

Jefte Betancor, supărat că a fost scos de pe teren

Totuşi, în timpul flash-interviului, tehnicianul italian a fost chestionat şi cu privire la situaţia lui Jefte Betancor, care a fost schimbat la pauză cu Juricic, rezervă ce a şi marcat ultimul gol al partidei.

Jefté Betancor

Astfel, s-a aflat faptul că atacantul spaniol, vizibil iritat că a fost scos de pe teren, a plecat supărat de la stadion încă de la pauză, ceea ce a stârnit o reacţie de dezaprobare.

”Există un regulament intern care îi va acorda o amendă consistentă. Asta se va întâmpla. Mandorlini e diplomat, ştia el care e situaţia”, a afirmat Constantin Zotta, potrivit Orange Sport.

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a continuat: ”Ar trebui să le multumeşti ca îţi dau ăştia 10.000 pe lună. Îi păcăleşti”.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj ocupă locul secund în Superligă, cu 30 de puncte, la doar un punct de liderul FCSB.

VEZI ȘI:

CFR Cluj – Farul, derby de top care închide etapa în Superligă

CFR Cluj a oficializat transferul unui atacant ivorian: „Bun venit în familia noastră”

Balaj, despre situația dintre Krasniqi și CFR Cluj: „La fotbal nu există să te superi”

 

banner