CFR Cluj a oficializat transferul unui atacant ivorian: „Bun venit în familia noastră”

0

CFR Cluj a anunțat venirea atacantului Yolou Guigui Theo Julien (18 ani). „Feroviarii” continuă strategia începută la finalul anului 2021, o acțiune de împrospătare a lotului și au adus, prin intermediul lui Răzvan Zamfir, mai mulți tineri jucători de perspectivă din Africa.

„Feroviarii” au avut succes cu Emmanuel Yeboah, atacantul vândut pe 1,8 milioane de euro la Brondby. Astăzi au anunțat achiziția unui fotbalist cu profil asemănător, ivorianul Guigui Theo Julien.

Theo Yolou este un atacant rapid, format în academia celor de la ASI Abengourou. În vara anului 2022 a făcut parte din lotul Coastei de Fildeș pentru Cupa Africii U20.

După 12 etape desfășurate în primul eșalon al României, ardelenii se află pe a doua poziție în clasament cu 26 de puncte. În consecință, echipa pregătită de Andrea Mandorlini a înregistrat opt victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri până acum.

„Bun venit în familia noastră, Yolou Guigui Theo Julien!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul de tineret din Coasta de Fildeș, Yolou Guigui Theo Julien, se alătură clubului nostru.

Atacant în vârstă de 18 ani, Yolou a evoluat în prima ligă din Coasta de Fildeș la Asi D’abengourou. În vara anului trecut, tânărul jucător a fost convocat la Naționala U20 a țării sale pentru Cupa Africii pe Națiuni U20.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe reușite în tricoul vișiniu!”, au transmis oficialii CFR Cluj.

După modelul deja consacrat, Yolou Guigui Theo Julien va fi trimis în prima fază la echipa secundă a lui CFR Cluj, cea care evoluează în al treilea eșalon fotbalistic al României.

VEZI ȘI:

Victorie pentru naționala României U21 în calificările la Campionatul European – Ce jucător a marcat

Oficial CFR Cluj, după incidentul violent cu “U” Cluj: “Vor fi deschise dosare penale”

România, succes spectaculos în fața Andorrei: Ce tricolor nu s-a ridicat la nivelul dorit

 

 

 

banner