CFR Cluj s-a despărțit oficial de Dan Petrescu – tehnicianul mai avea contract până în vara lui 2024

0

Antrenorul Dan Petrescu (55 de ani) a plecat de pe banca tehnică a echipei care, până să fie detronată de noua campioană a Superligii, Farul Constanța, a dominat fotbalul românesc timp de cinci ani. Deși zvonurile apărute în spațiul public anunțau deja o eventuală plecare a tehnicianului al cărui contract urma să expire abia în vara anului 2024, anunțul oficial a fost făcut joi, 8 iunie, de reprezentanții CFR Cluj, care și-au exprimat recunoștința pentru contribuția adusă de Dan Petrescu în toți acești ani.

“Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului. Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5 titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani. Îți dorim multă baftă mai departe“, au transmis reprezentanții clubului clujean pe pagina oficială de Facebook.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Dan Petrescu: “Clubul CFR va merge înainte și cu mine și fără mine, am zis asta de cinci ani”

Dan Petrescu, după calificarea în cupele europene: “A fost un sezon greu, se putea mai bine, dar nu suntem roboți”

Dan Petrescu, înaintea barajului pentru cupele europene cu FC U Craiova: “Dacă vom câștiga, înseamnă că a fost un sezon bun”

banner